Ma – vrij 08:30 – 17:30

Over ons

Onze missie

Succesvolle groei en innovatie mogelijk maken.

Ons doel is om professionele organisaties in Nederland te laten floreren, vooruitgang te laten boeken en te ontzorgen. Dit bereiken we door het aanbieden van flexibele en op maat gemaakt leaseoplossingen, waardoor zij optimaal kunnen profiteren van de nieuwste machines, terwijl wij de zorgen voor hen uit handen nemen.

De kracht van focus

Bij ProfLease draait alles om de kracht van focus. We zijn een onafhankelijke Equipment leasemaatschappij die zich volledig richt op vier categorieën equipment: Industriële machines, bouwmachines, heftrucks en landbouwmachines. Met meer dan 35 jaar ervaring binnen onze groep kunnen we putten uit een solide basis van kennis en expertise. Maar wat ons echt onderscheidt, is onze leaseboutique filosofie. In plaats van een algemene aanpak, begrijpen we de unieke uitdagingen en behoeften van elke klant. Bij ProfLease bent u dan ook verzekerd van maatwerkoplossingen en het opbouwen van een langdurige relatie. We zijn niet zomaar een doorsnee leasemaatschappij, maar een echte leaseboutique die zich richt op het leveren van hoogwaardige diensten in onze gespecialiseerde domeinen.

Waarom ProfLease?

Onafhankelijk

ProfLease is uit principe onafhankelijk. Wij zijn dus niet gebonden aan een merk, leverancier of financiële instelling. Wij zijn van mening dat u zelf de regie moet behouden over wat u bestelt en waar u dat doet. Omdat wij bogen op een ijzersterk netwerk van partners, kunnen wij u hier uiteraard wel bij ondersteunen.

Boutiquekantoor

ProfLease is het Equipment Leaseboutique kantoor van Nederland. Met toewijding voor ons vak en een uitgesproken betrokkenheid naar onze klanten toe, vertalen wij onze schat aan expertise in een oplossing voor de specifieke uitdagingen waar u als organisatie voor wordt geplaatst.

Innovatief

Wij zijn de organisatie die het allemaal net iets anders doet en dat ook uitstraalt. Innovatie gaat over ons: over mensen die weten dat dingen veranderen en die daar weloverwogen, proactief en innovatief op inspelen. Verandering betekent voor ons vooruitgang en het omarmen van de toekomst.

Het team van ProfLease

Wilt u direct contact met één van de werknemers binnen ProfLease of bent u benieuwd naar ons team? Lees dan verder.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei gesloten.