Ma – vrij 08:30 – 17:30

Accountants

Gaat uw klant investeren in nieuwe equipment? Laten we samen optrekken om een passende leaseoplossing aan te kunnen bieden.

Wilt u als accountant uw toegevoegde waarde voor uw klanten vergroten?

ProfLease heeft in de loop der jaren veel knowhow en kennis ontwikkeld in de verschillende equipment klassen waarin wij actief zijn. We onderscheiden in grote lijnen vier soorten equipment: productiemachines, bouwmachines, heftrucks en landbouwmachines. Bij ieder type equipment past weer een andere oplossing, van een Facility Lease tot een volwaardige full operational lease. ProfLease is een gedegen financiële partner voor accountants die belangen behartigen voor organisaties in één of meerdere van deze sectoren.

De toegevoegde waarde van equipment leasen voor uw klanten

Bouwbedrijven, timmerbedrijven, metaalbewerkers en andere industriële ondernemingen ondervinden op dit moment een schaarste aan vakmensen. Door te investeren in een nieuwe machine is het mogelijk om deze schaarste aan vakmensen op te vangen. Maar bij de aanschaf van een nieuwe machine komt uiteindelijk altijd de vraag naar voren: ‘Hoe ga ik het financieren?’

Als accountant wilt u uw klanten hierbij ondersteunen. ProfLease Equipment is een bank- en merkonafhankelijke leasemaatschappij welke kan terugvallen op ruim 35 jaar ervaring. In tegenstelling tot de leasemaatschappij van de bank zijn wij gespecialiseerd in maatwerk leaseoplossingen en gaan bij grotere investeringen dan ook graag langs bij uw klanten.

Leo Frijlink

Wilt u graag weten wat we voor u en uw cliënten kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei gesloten.