Tractor leasen?

U kiest de tractor, wij regelen de financiering.

tractor leasen

Waarom een tractor leasen bij ProfLease?

Voorfinancieren van aanbetalingen

Bij het aanschaffen van een nieuwe machine moet vaak een aanbetaling gedaan worden aan uw leverancier. Als enige partij in Nederland kunt u deze bij ProfLease laten voorfinancieren.

Persoonlijk advies

Niet alleen de investering in een nieuwe machine is een strategische keuze, maar ook hoe deze gefinancierd wordt. Daarom komen wij graag bij u langs om een maatwerk leasevoorstel uit te werken.

Onafhankelijk

Door te kiezen voor ProfLease, gaat de lease niet ten koste van bestaande banklijnen en zijn er geen algemene zekerheden (verpandingen) vereist, zodat er extra kredietruimte overblijft voor bijvoorbeeld werkkapitaal.

Tractor leasen bij ProfLease: u kiest de trekker, wij regelen de financiering

Tractor leasen? Als ervaren speler in de leasingbranche begrijpt ProfLease als geen ander hoe belangrijk een betrouwbare en efficiënte tractor is voor uw agrarische onderneming. Of u nu een boerderij runt, een akkerbouwbedrijf hebt, of in de veeteelt actief bent, een hoogwaardige tractor is onmisbaar om uw landbouwactiviteiten naar een hoger niveau te tillen. Bij ProfLease staan we klaar om u te helpen met de perfecte financieringsoplossing op maat, zodat u zonder zorgen kunt investeren in de juiste trekker voor uw bedrijf.

Waarom een tractor leasen?

Leasen bij ProfLease biedt u talloze voordelen. Allereerst biedt leasing u het voordeel van het vermijden van grote initiële investeringskosten. In plaats van een aanzienlijk bedrag in één keer te betalen, verdeelt u de kosten over een afgesproken leaseperiode. Dit betekent dat u uw financiële middelen kunt richten op andere belangrijke aspecten van uw bedrijfsvoering, zoals zaad, veevoer, onderhoud en personeel.

Daarnaast zorgt het leasen van een tractor ervoor dat de kosten meer in lijn zijn met de opbrengsten. U betaalt een vast maandelijks bedrag gedurende de leaseperiode, waardoor u een duidelijk beeld heeft van uw uitgaven en gemakkelijker budgetten kunt beheren

Ons ervaren team van leasingexperts staat tot uw beschikking om u persoonlijk advies te geven en u te begeleiden. U heeft de vrijheid om de gewenste tractor naar keuze te selecteren, terwijl wij het regelen van de financiering voor onze rekening nemen.

Welke tractoren kan ik leasen?

Of het nu gaat om een robuuste trekker voor zwaar werk op het land of een meer gespecialiseerd model voor specifieke taken, wij zorgen ervoor dat u over de juiste tractor beschikt om uw landbouwactiviteiten soepel te laten verlopen. Daarnaast werken wij merkonafhankelijk en kunt u zelf bepalen van welk merk u een tractor wil leasen. Enkele voorbeelden van merken John Deere, New Holland, Fendt, Case, Massey Ferguson, Deutz Fahr, Valtra, Claas, Steyr en Same.

Enkele voordelen van tractoren leasen bij ProfLease

Vanaf dag één geld verdienen (pay as you earn)

Waarom wachten met investeren in uw nieuwe tractor? In plaats van eerst het benodigde bedrag te moeten sparen, kunt u direct van start door uw tractor te leasen. Het gaat niet om de initiële investering, maar om wat het op de eerste dag oplevert. Door de kosten te spreiden over maandelijkse leasebetalingen, wordt de financiële drempel aanzienlijk verlaagd en kan er vanaf dag één geld verdiend worden.

Meer ruimte voor meer en betere opties

In tegenstelling tot koop heeft u met lease meer ruimte voor het kiezen van betere tractoren met meer/betere opties. Omdat extra kosten marginaal doorwerken in de leaseprijs geeft dat extra comfort voor het afsluiten van een lease.

Optimaal behoud van werkkapitaal

Om te kunnen groeien is het belangrijk om over werkkapitaal te beschikken. Waarom zou u uw cash vastzetten in een nieuwe tractordie in waarde afneemt, terwijl u dit ook voor zaken als voorraad, betalen van leveranciers en personeel kunt gebruiken? Met lease behoudt u uw werkkapitaal voor dit soort zaken. Onze facility lease gaat nog verder door alle facturen uit het investeringsproject namens u aan de leverancier(s) te betalen. Hiervoor hoeft u dus niet uw eigen werkkapitaal aan te spreken. Lees hier meer over onze Facility Lease oplossing.

Houd kredietlijnen bij de huisbankier open

Een ander punt is dat een financial lease, omdat deze niet afgesloten wordt met de huisbank, niet ten koste gaat van de kredietcapaciteit bij de huisbankier. Daar blijft dus alle ruimte voor eventuele toekomstige leningen, zoals uitbreiding van het werkkapitaal of hypotheken.

100% financering

In tegenstelling tot een banklening, kunt u met leasing 100% van de aanschafprijs financieren. Ook zijn er normaalgesproken geen aanvullende zekerheden nodig.

Tussentijds upgraden

ProfLease begrijpt dat investeren in vernieuwing een must is en biedt daarom de mogelijkheid om tussentijds uw tractor te upgraden. Als er aanvullende apparatuur nodig is, kunt u uitbreiden via deze optie zodat uw uw organisatie met gelijkblijvende kosten altijd kan beschikken over ‘state-of-the-art’ tractoren.

Veel gestelde vragen over een tractor leasen

Tractor leasen trekker leasen

Het aanvragen van een lease is mogelijk met een minimum investeringsbedrag van € 10.000 exclusief btw.

Bij het aanschaffen van een nieuwe tractor moet er vaak een aanbetaling worden gedaan. Bij de leasemaatschappij van de bank kan de financiering pas worden geregeld op het moment dat de machine is geleverd. Aanbetaling kunnen niet worden gefinancierd. Bij ons is het wél mogelijk om de aanbetaling voor te financieren.
Dat hangt af van het type en de economische levensduur van de tractor. Gebruikelijke looptijden voor tractoren zijn 48 maanden, 60 maanden en 72 maanden.

Ja, bij ProfLease is dat mogelijk. We denken dan ook graag met u mee.

Enkele voorbeelden van tractoren

Hoe werkt leasen bij ProfLease?

ProfLease is een groep welke kan terugvallen op ruim 35 jaar ervaring. Wij zijn het boetique kantoor op het gebied van leaseoplossingen voor investeringen in machines. Wij komen bij grotere investeringen dan ook graag bij u langs op locatie om u hierin te adviseren. Bij vragen kunt u contact opnemen of u kunt eventueel direct een lease aanvragen.

1
2
3
4
5

Lease aanvragen

Heeft u een nieuwe tractor op het oog? Vraag voor investeringen vanaf €10.000 (exclusief btw) een lease aan, dan zorgen wij voor een maatwerk leaseoplossing die als gegoten past bij uw onderneming.

Financiële check

Heeft u een lease aangevraagd? Voor investeringsbedragen tot €250.000 kunnen wij direct een financiële toetsing uitvoeren op het doorgegeven KvK-nummer. Zo weet u direct of het mogelijk is om de lease te realiseren.

Ontvang een passend voorstel

Is er een positieve financiële grondhouding? Uiteraard komen wij u dan graag persoonlijk bezoeken om een maatwerk voorstel uit te werken zodat deze naadloos aansluit bij uw wensen en behoeften.

Bestel de machine

Gaat u akkoord met het leasevoorstel? Dan versturen wij de leaseovereenkomst digitaal naar u toe zodat u deze snel en eenvoudig kunt ondertekenen. Zoals u gewend bent kunt u vervolgens zelf de apparatuur binnen het leasebudget bestellen bij de leverancier(s) van uw keuze.

Aan de slag

Heeft u uw tractor volledig en in goede orde ontvangen? Dan betalen wij na uw goedkeuring de leverancier(s) uit en kunt direct aan de slag met uw nieuwe machine.

Enkele organisaties die dankbaar gebruik maken van onze expertise:

Anne van driesten

Anne van Driesten, Directeur

Van Driesten Harskamp Bouwbedrijf

van driesten harskamp bouwbedrijf logo
“Voordat ik überhaupt antwoord kreeg van mijn huisbank, was alles met ProfLease al geregeld!”
Landes high end machining

Hoe kunnen we u verder helpen?

Laat u adviseren door onze expert

Ralf is gespecialiseerd in leaseoplossingen voor tractoren. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Direct een lease aanvragen

Heeft u een tractor op het oog en wilt u deze in de lease onderbrengen? Vraag dan voor investeringen vanaf €10.000 direct uw lease aan.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei gesloten.