Ma – vrij 08:30 – 17:30

Onze visie & kernwaarden

Onze visie

Wij zijn geen standaard leasefabriek, maar een gespecialiseerde leaseboutique.

De kracht van focus komt tot uiting in onze aanpak bij ProfLease. Door onze expertise en focus op slechts 4 domeinen kunnen we sterke, langdurige relaties opbouwen en hoogwaardige maatwerkoplossingen leveren. In tegenstelling tot standaard leaseoplossingen, leggen wij de focus op de specifieke uitdagingen en behoeften van onze klanten en partners. In ProfLease vindt u dan ook geen doorsnee lease fabriek, maar een gespecialiseerde leaseboutique.

ProfLease

De 4 kernwaarden van ProfLease

Toewijding

Met ons hart en ziel zetten we ons in voor het belang van onze cliënten.

Financiering is meer dan een tarief en is slechts een onderdeel van het grotere geheel. Wij zijn intrinsiek gemotiveerd om onze schat aan expertise en creativiteit om te zetten naar bruikbare adviezen voor ons cliënten. We gedragen ons niet als verkopende partij maar zijn een strategisch partner die naast de cliënt staat. We weten waar de pijnpunten zitten, hoe we die kunnen wegnemen door mee te denken en vooruit te kijken en hoe we tot bevredigende oplossingen kunnen komen.
Toewijding

Aandacht

Oprechte aandacht voor u.

Sociale erkenning en gehoord worden is voor iedereen belangrijk. Ieder persoon, iedere organisatie en iedere casus is uniek. Daarom is het contact dat wij hebben met onze cliënten en partners persoonlijk en intens. Door hen met twee handen vast te pakken en oprecht te luisteren zijn wij in staat om te doorgronden waar het écht om gaat. Dit vormt de basis voor iedere relatie.

Vertrouwen

We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Vertrouwen is de basis voor een goede relatie. Wij begrijpen dat je vertrouwen niet zomaar krijgt maar dat je het moet verdienen. Continuïteit van de relatie staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom doen we wat we zeggen en zeggen we wat we doen. Je weet wat je aan ons hebt, dat we afspraken kunnen maken. Mocht er onverhoopt iets niet goed gaan, dan laten we het weten en lossen we het netjes op.

Vertrouwen

Innovatie

Continu innoveren om te voldoen aan de verwachtingen van morgen.

Ons werkveld is aan continue verandering onderhevig. Of het nu gaat om wensen en behoeften van onze cliënten en partners, digitale transformatie of om veranderende wet- en regelgeving: innovatie is geen doelstelling op zich, maar onoverkoombare noodzaak. Wij zijn de organisatie die het allemaal nét iets anders doet en dat ook wil uitstralen, omdat onze cliënten en partners dit van ons verwachten. Vernieuwing gaat dus over onze cliënten, partners en over óns: over mensen die weten en accepteren dat dingen veranderen, maar ook bereid zijn om samen mee te bewegen. Verandering betekent voor ons vooruitgang en het omarmen van de toekomst.

Het team van ProfLease

Wilt u direct contact met één van de werknemers binnen ProfLease of bent u benieuwd naar ons team? Lees dan verder.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei gesloten.