Ma – vrij 08:30 – 17:30

Full Operational Lease

Volledig ontzorgd tegen een vast bedrag per maand

Full operational lease

Waarom Full Operational Lease?

Voorspelbare kosten

Omdat nagenoeg alle kosten bij de maandprijs zijn inbegrepen zijn de kosten voor het gebruiken van equipment beter te voorspellen.

Continuïteitsgarantie

Door reparaties en onderhoud uit te besteden hoeft u zelf niet over technici te beschikken. Stilstand en productieverlies wordt geminimaliseerd.

100% duurzaam

Met een full operational lease ondersteunt u de circulaire economie. Equipment die niet meer wordt gebruikt wordt op een duurzame wijze herinzet.

Wat is Full Operational Lease?

Full operational lease is een vorm van leasing waarbij een organisatie equipment, zoals voertuigen, machines of andere bedrijfsmiddelen, leaset voor een vastgestelde periode. Hierbij gaat het niet enkel om de financiering, maar om een Full Service Concept waarbij alle zorgen, zoveel als mogelijk, uit handen worden genomen. Het centrale idee is gemak en volledige ontzorging, zodat uw organisatie zich volledig kan richten op de core business. Diensten zoals (preventief) onderhoud, support en verzekering worden hierbij uit handen genomen. Bij ProfLease specialiseren we ons in productiemachines, bouwmachines, landbouwmachines en heftrucks.

De voordelen van Full Operational Lease

Voorspelbare kosten

Het feit dat nagenoeg alle kosten bij de maandprijs zijn inbegrepen, maakt het voor u als onderneming mogelijk om de kosten voor het gebruik van equipment beter te voorspellen. Dit allesomvattende aspect van full operational lease biedt u aanzienlijke voordelen op het gebied van kostenbeheersing en voorspelbaarheid. U hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte uitgaven voor zaken als onderhoud, reparaties, verzekeringen en belastingen, waardoor u uw financiële planning nauwkeuriger kunt afstemmen op uw budgetbehoeften.

Continuïteitsgarantie

Waarom wachten met investeren in uw nieuwe machine? In plaats van eerst het benodigde bedrag te moeten sparen, kunt u direct van start door uw equipment te leasen. Het gaat niet om de initiële investering, maar om wat het op de eerste dag oplevert. Door de kosten te spreiden over maandelijkse leasebetalingen, wordt de financiële drempel aanzienlijk verlaagd en kan er vanaf dag één geld verdiend worden.

Up-to-date equipment

ProfLease begrijpt dat investeren in vernieuwing een must is en biedt daarom mogelijkheid om tussentijds apparatuur te upgraden. Als er aanvullende apparatuur nodig is, kunt u uitbreiden via deze optie zodat uw uw organisatie met gelijkblijvende kosten altijd kan beschikken over ‘state-of-the-art’ equipment.

Focus op core business

Met een Full Operational Lease kunt u zich volledig richten op uw kernactiviteiten en groei, in de wetenschap dat uw equipmentkosten stabiel en beheersbaar zijn gedurende de leaseperiode.

Beperk uw risico's

Geen bezit is geen zorgen. ProfLease draagt de verantwoordelijkheid voor waardevermindering, restwaarde en andere risico's die verband houden met de apparatuur.

Vereenvoudig de financiële administratie

Met full operational lease worden uw administratieve taken aanzienlijk vereenvoudigd. U hoeft zich geen zorgen te maken over eigendomsregistratie, de complexiteit van boekhoudkundige verplichtingen of andere administratieve lasten die doorgaans gepaard gaan met eigendom. Deze benadering zorgt voor een efficiënte operationele werkwijze, waardoor u zich kunt richten op uw kernactiviteiten zonder de administratieve rompslomp van eigendom.

100% duurzaam

Het voordeel van "100% duurzaam" bij Full Operational Lease wordt gerealiseerd door uw betrokkenheid bij de circulaire economie. Dit betekent dat equipment die niet langer in gebruik is, op een milieuvriendelijke manier wordt hergebruikt en gerecycled, waardoor u bijdraagt aan een duurzamere en verantwoordere benadering van grondstoffen en afvalvermindering.

Waarom ProfLease?

Bankonafhankelijk

Lease bij ProfLease creëert onafhankelijkheid van uw bank. Eventuele bestaande kredietlijnen blijven beschikbaar voor andere zaken waaronder uitbreiding van het werkkapitaal.

Persoonlijk advies

Waar u bij de leasemaatschappij van de bank zelf alles online moet regelen omtrent de lease, komen wij graag bij u langs om u persoonlijk te adviseren in een maatwerk leaseoplossing.

Maatwerk oplossingen

Maatwerk is bij ProfLease de standaard. Iedere investering en organisatie is uniek en daar hoort dus ook een unieke leaseoplossing bij.

Enkele organisaties die dankbaar gebruik maken van onze expertise

Landes high end machining

Hoe kunnen we u verder helpen?

Laat u adviseren door onze expert

Meer weten over de mogelijkheden van Full Operational Lease? Neem dan gerust contact op met onze lease-expert.

Direct een lease aanvragen

Heeft u nieuwe apparatuur op het oog en wilt u deze in een Full Operational Lease lease onderbrengen? Vraag dan direct uw lease aan en wij nemen contact met u op.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei gesloten.