Ma – vrij 08:30 – 17:30

Machine Change Option

Eenvoudig en zonder gedoe uw productiecapaciteit uitbreiden

Equipment Lease

Waarom Machine Change Option?

Groeien in capaciteit

In tegenstelling tot koop heeft u gedurende de looptijd de flexibiliteit om de machine te upgraden en daarmee te groeien in capaciteit.

Pay as you earn

Met Machine Change Option zorgt u dat inkomsten en uitgaven nog meer synchroon lopen en dat u vanaf dag één geld verdient.

Behoud van werkkapitaal

Met Machine Change Option behoudt u uw werkkapitaal voor zaken als voorraad, betalingen aan leveranciers, personeel en dat soort dingen meer.

Hoe werkt Machine Change Option?

Als organisatie heeft u groeiambities, maar daarbij wilt u niet direct investeren in de grootste machine. Daarom hebben we de Machine Change Option ontwikkeld. Hiermee is het mogelijk om te starten met een tussenformaat om vervolgens gedurende de looptijd te bepalen of de machine vervangen kan worden voor een nog grotere machine waarmee u kunt groeien in capaciteit. Deze tussenstap is voor vele ondernemingen vaak de juiste manier om te groeien.

Machine Change Option

De voordelen van Machine Change Option

Vanaf dag één geld verdienen (pay as you earn)

Waarom wachten met investeren in uw nieuwe machine? In plaats van eerst het benodigde bedrag te moeten sparen, kunt u direct van start door uw equipment te leasen. Het gaat niet om de initiële investering, maar om wat het op de eerste dag oplevert. Door de kosten te spreiden over maandelijkse leasebetalingen, wordt de financiële drempel aanzienlijk verlaagd en kan er vanaf dag één geld verdiend worden.

Optimaal behoud van werkkapitaal

Om te kunnen groeien is het belangrijk om over werkkapitaal te beschikken. Waarom zou u uw cash vastzetten in equipment die in waarde afneemt, terwijl u dit ook voor zaken als voorraad, betalen van leveranciers en personeel kunt gebruiken? Met lease behoudt u uw werkkapitaal voor dit soort zaken. Onze facility lease gaat nog verder door alle facturen uit het investeringsproject namens u aan de leverancier(s) te betalen. Hiervoor hoeft u dus niet uw eigen werkkapitaal aan te spreken. Lees hier meer over onze Facility Lease oplossing.

100% financering

In tegenstelling tot een banklening, kunt u met leasing 100% van de aanschafprijs financieren. Ook zijn er normaalgesproken geen aanvullende zekerheden nodig.

Tussentijds upgraden

ProfLease begrijpt dat investeren in vernieuwing een must is en biedt daarom mogelijkheid om tussentijds apparatuur te upgraden. Als er aanvullende apparatuur nodig is, kunt u uitbreiden via deze optie zodat uw uw organisatie met gelijkblijvende kosten altijd kan beschikken over ‘state-of-the-art’ equipment.

Houd kredietlijnen bij de huisbankier open

Een ander punt is dat een financial lease, omdat deze niet afgesloten wordt met de huisbank, niet ten koste gaat van de kredietcapaciteit bij de huisbankier. Daar blijft dus alle ruimte voor eventuele toekomstige leningen, zoals uitbreiding van het werkkapitaal of hypotheken.

Meer ruimte voor meer en betere opties

In tegenstelling tot koop heeft u met lease meer ruimte voor het kiezen van betere equipment met meer/betere opties. Omdat extra kosten marginaal doorwerken in de leaseprijs geeft dat extra comfort voor het afsluiten van een lease.

Waarom ProfLease?

Bankonafhankelijk

Lease bij ProfLease creëert onafhankelijkheid van uw bank. Eventuele bestaande kredietlijnen blijven beschikbaar voor andere zaken waaronder uitbreiding van het werkkapitaal.

Persoonlijk advies

Waar u bij de leasemaatschappij van de bank zelf alles online moet regelen omtrent de lease, komen wij graag bij u langs om u persoonlijk te adviseren in een maatwerk leaseoplossing.

Maatwerk oplossingen

Maatwerk is bij ProfLease de standaard. Iedere investering en organisatie is uniek en daar hoort dus ook een unieke leaseoplossing bij.

Enkele organisaties die dankbaar gebruik maken van onze expertise

Nijboer logo
Feadship

Hoe kunnen we u verder helpen?

Laat u adviseren door onze expert

Meer weten over de mogelijkheden van Machine Change Option? Neem dan gerust contact op met onze lease-expert.

Direct een lease aanvragen

Wilt u investeren in nieuwe Equipment en wilt u op den duur groeien in capaciteit? Vraag dan voor investeringen vanaf €10.000 direct uw lease aan.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei gesloten.