Heftruck leasen?

U kiest de heftruck, wij regelen de financiering.

heftruck leasen

Waarom een heftruck leasen bij ProfLease?

Voorfinancieren van aanbetalingen

Bij het aanschaffen van een nieuwe machine moet vaak een aanbetaling gedaan worden aan uw leverancier. Als enige partij in Nederland kunt u deze bij ProfLease laten voorfinancieren.

Persoonlijk advies

Niet alleen de investering in een nieuwe machine is een strategische keuze, maar ook hoe deze gefinancierd wordt. Daarom komen wij graag bij u langs om een maatwerk leasevoorstel uit te werken.

Onafhankelijk

Door te kiezen voor ProfLease, gaat de lease niet ten koste van bestaande banklijnen en zijn er geen algemene zekerheden (verpandingen) vereist, zodat er extra kredietruimte overblijft voor bijvoorbeeld werkkapitaal.

Heftruck Leasen bij ProfLease: dé oplossing voor uw magazijnbehoeften

Is uw organisatie er een met een groot magazijn en overweegt u te investeren in nieuwe heftrucks, maar wilt u niet met hoge investeringskosten vooraf zitten? En wilt u graag persoonlijk advies voor wat resulteert in een leaseoplossing op maat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ProfLease begrijpen we de behoeften van uw bedrijf en bieden we flexibele leaseoplossingen die u helpen om uw magazijn optimaal te laten functioneren zonder grote financiële lasten.

Welke soorten heftrucks kan ik leasen?

Bij ProfLease kunt u allerlei soorten heftrucks leasen. U kiest zelf de leverancier, wij regelen de financiering. Zo eenvoudig is het.

Elektrische heftruck leasen

Als uw bedrijf duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan en u op zoek bent naar een milieuvriendelijke oplossing voor uw magazijn, overweeg dan een elektrische heftruck te leasen bij ProfLease. Elektrische heftrucks zijn niet alleen milieuvriendelijk door hun emissievrije werking, maar ze bieden ook voordelen zoals lagere onderhoudskosten en minder geluidsoverlast. Onze leasingexperts helpen u graag bij het realiseren van een op maat gemaakte financieringsoplossing die uw bedrijf ondersteunt en tegelijkertijd het milieu ontziet. Kies voor duurzaamheid en efficiëntie met een elektrische heftruck lease bij ProfLease.

Vorkheftruck leasen

Of u nu één vorkheftruck nodig heeft of een hele vloot, bij ProfLease vinden we altijd de juiste financieringsoplossing voor uw bedrijf. Wij begrijpen dat efficiëntie en productiviteit in uw magazijn van cruciaal belang zijn, en daarom zetten we uw voorkeuren en wensen voorop bij het samenstellen van de ideale lease-oplossing.

Reachtruck leasen

In een magazijn met veel stellingen komt een reachtruck goed van pas. Efficiënt tussen de smalle gangen en comfortabel op de vlakke vloeren. Of het nu een Linde, Toyota of Jungheinrich is, gebruikt of nieuw, bij ProfLease bieden we financieringsopties die perfect passen bij uw wensen.

Stapelaar leasen

Binnen de interne logistiek kan een stapelaar vaak niet ontbreken. Vaak worden stapelaars gebruikt voor orderpicken en het inslaan van goederen. Bij ProfLease begrijpen we dat een (elektrische) pallettruck of palletwagen een fikse investering kan zijn. Daarom staan onze leasingexperts klaar om u bij te staan met de beste financieringsoplossing op basis van het materieel.

Zijlader heftruck leasen

Heeft u veel lange goederen om te vervoeren? Dan is een zijlader heftruck de oplossing voor uw onderneming. Bij ProfLease begrijpen we de specifieke behoeften van uw bedrijf en kijken we naar de omstandigheden en toepassingen om u de ideale lease-oplossing te bieden.

Enkele voordelen van heftrucks leasen bij ProfLease

Vanaf dag één geld verdienen (pay as you earn)

Waarom wachten met investeren in uw nieuwe heftruck? In plaats van eerst het benodigde bedrag te moeten sparen, kunt u direct van start door uw heftruck te leasen. Het gaat niet om de initiële investering, maar om wat het op de eerste dag oplevert. Door de kosten te spreiden over maandelijkse leasebetalingen, wordt de financiële drempel aanzienlijk verlaagd en kan er vanaf dag één geld verdiend worden.

Meer ruimte voor meer en betere opties

In tegenstelling tot koop heeft u met lease meer ruimte voor het kiezen van betere heftrucks met meer/betere opties. Omdat extra kosten marginaal doorwerken in de leaseprijs geeft dat extra comfort voor het afsluiten van een lease.

Optimaal behoud van werkkapitaal

Om te kunnen groeien is het belangrijk om over werkkapitaal te beschikken. Waarom zou u uw cash vastzetten in een nieuwe heftruckdie in waarde afneemt, terwijl u dit ook voor zaken als voorraad, betalen van leveranciers en personeel kunt gebruiken? Met lease behoudt u uw werkkapitaal voor dit soort zaken. Onze facility lease gaat nog verder door alle facturen uit het investeringsproject namens u aan de leverancier(s) te betalen. Hiervoor hoeft u dus niet uw eigen werkkapitaal aan te spreken. Lees hier meer over onze Facility Lease oplossing.

Houd kredietlijnen bij de huisbankier open

Een ander punt is dat een financial lease, omdat deze niet afgesloten wordt met de huisbank, niet ten koste gaat van de kredietcapaciteit bij de huisbankier. Daar blijft dus alle ruimte voor eventuele toekomstige leningen, zoals uitbreiding van het werkkapitaal of hypotheken.

100% financering

In tegenstelling tot een banklening, kunt u met leasing 100% van de aanschafprijs financieren. Ook zijn er normaalgesproken geen aanvullende zekerheden nodig.

Tussentijds upgraden

ProfLease begrijpt dat investeren in vernieuwing een must is en biedt daarom de mogelijkheid om tussentijds uw heftruck te upgraden. Als er aanvullende apparatuur nodig is, kunt u uitbreiden via deze optie zodat uw uw organisatie met gelijkblijvende kosten altijd kan beschikken over ‘state-of-the-art’ heftrucks.

Veel gestelde vragen over een heftruck leasen

Heftruck leasen

Het aanvragen van een lease is mogelijk met een minimum investeringsbedrag van € 10.000 exclusief btw.

Bij het aanschaffen van een nieuwe heftruck moet er vaak een aanbetaling worden gedaan. Bij de leasemaatschappij van de bank kan de financiering pas worden geregeld op het moment dat de machine is geleverd. Aanbetaling kunnen niet worden gefinancierd. Bij ons is het wél mogelijk om de aanbetaling voor te financieren.
Dat hangt af van het type en de economische levensduur van de heftruck. Gebruikelijke looptijden voor heftrucks zijn 48 maanden, 60 maanden en 72 maanden.

Ja, bij ProfLease is dat mogelijk. We denken dan ook graag met u mee.

Enkele voorbeelden van heftrucks

Hoe werkt leasen bij ProfLease?

ProfLease is een groep welke kan terugvallen op ruim 35 jaar ervaring. Wij zijn het boetique kantoor op het gebied van leaseoplossingen voor investeringen in machines. Wij komen bij grotere investeringen dan ook graag bij u langs op locatie om u hierin te adviseren. Bij vragen kunt u contact opnemen of u kunt eventueel direct een lease aanvragen.

1
2
3
4
5

Lease aanvragen

Heeft u een nieuwe heftruck op het oog? Vraag voor investeringen vanaf €10.000 (exclusief btw) een lease aan, dan zorgen wij voor een maatwerk leaseoplossing die als gegoten past bij uw onderneming.

Financiële check

Heeft u een lease aangevraagd? Voor investeringsbedragen tot €250.000 kunnen wij direct een financiële toetsing uitvoeren op het doorgegeven KvK-nummer. Zo weet u direct of het mogelijk is om de lease te realiseren.

Ontvang een passend voorstel

Is er een positieve financiële grondhouding? Uiteraard komen wij u dan graag persoonlijk bezoeken om een maatwerk voorstel uit te werken zodat deze naadloos aansluit bij uw wensen en behoeften.

Bestel de machine

Gaat u akkoord met het leasevoorstel? Dan versturen wij de leaseovereenkomst digitaal naar u toe zodat u deze snel en eenvoudig kunt ondertekenen. Zoals u gewend bent kunt u vervolgens zelf de apparatuur binnen het leasebudget bestellen bij de leverancier(s) van uw keuze.

Aan de slag

Heeft u uw heftruck volledig en in goede orde ontvangen? Dan betalen wij na uw goedkeuring de leverancier(s) uit en kunt direct aan de slag met uw nieuwe machine.

Enkele organisaties die dankbaar gebruik maken van onze expertise:

Anne van driesten

Anne van Driesten, Directeur

Van Driesten Harskamp Bouwbedrijf

van driesten harskamp bouwbedrijf logo
“Voordat ik überhaupt antwoord kreeg van mijn huisbank, was alles met ProfLease al geregeld!”
Eestairs logo
Landes high end machining
Nijboer logo

Hoe kunnen we u verder helpen?

Laat u adviseren door onze expert

Ralf is gespecialiseerd in leaseoplossingen voor heftrucks. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Direct een lease aanvragen

Heeft u een heftruck op het oog en wilt u deze in de lease onderbrengen? Vraag dan voor investeringen vanaf €10.000 direct uw lease aan.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei gesloten.