Vending machine leasen?

U kiest de vending machine, wij regelen de financiering.

vending machine leasen

Waarom een vending machine leasen bij ProfLease?

Voorfinancieren van aanbetalingen

Bij het aanschaffen van een nieuwe machine moet vaak een aanbetaling gedaan worden aan uw leverancier. Als enige partij in Nederland kunt u deze bij ProfLease laten voorfinancieren.

Persoonlijk advies

Niet alleen de investering in een nieuwe machine is een strategische keuze, maar ook hoe deze gefinancierd wordt. Daarom komen wij graag bij u langs om een maatwerk leasevoorstel uit te werken.

Onafhankelijk

Door te kiezen voor ProfLease, gaat de lease niet ten koste van bestaande banklijnen en zijn er geen algemene zekerheden (verpandingen) vereist, zodat er extra kredietruimte overblijft voor bijvoorbeeld werkkapitaal.

Vending machine leasen

Een vending machine leasen is een toepassing die voor veel verschillende bedrijven uitkomst kan bieden. ProfLease biedt u de mogelijkheid om een vending machine te leasen, in samenwerking met uw beoogde leverancier. Of u nu een frisdrankautomaat, een gezonde snackautomaat, een boerderijautomaat of een ander type vending machine nodig heeft, wij kunnen u helpen. Onze focus ligt op het leveren van de juiste leaseoplossing voor uw specifieke behoeften, terwijl uw leverancier verantwoordelijk blijft voor de levering en het onderhoud van de apparatuur.

Afhankelijk van de inhoud kan de vending machine fungeren als frisdrankautomaat of gezonde snackautomaat op kantoor, maar ook als boerderijautomaat (eieren, melk, aardbeien, vlees of kaas). Kortom, afhankelijk van wat voor bedrijf u heeft, de vending machines kunnen een directe meerwaarde zijn op uw dienstverlening. Een vending machine kan handig zijn om uw personeel op kantoor te motiveren, maar daarnaast ook gebruikt worden wanneer uw klanten bestellingen op moeten kunnen halen gedurende de dag.

Vendor lease voor vending machines

Bent u leverancier van vending machines en wilt u een leaseoplossing kunnen aanbieden aan uw klanten? Dan bent u bij ProfLease aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee als leverancier voor een maatwerk leaseoplossing voor uw vending machines. Om in contact te komen kunt u zich aanmelden voor het Vendor Lease programma van ProfLease, of contact opnemen met onze specialist.

Welke verschillende vending machines kan ik leasen?

Afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u bij ons een vending machine leasen voor verschillende toepassingen. Zo is het mogelijk om afhankelijk van de inhoud, de vending machine op maat op te laten bouwen. Eventueel kunt u ook een vending machine zonder koeling leasen. Dit kan bijvoorbeeld van toepassing zijn op bepaalde non-food vending machines. Denk hierbij aan machines voor de farmaceutische sector. Een totaal overzicht van de mogelijkheden vindt u hier:

  • Frisdrankautomaat;
  • Snoep- of snackautomaat;
  • Merchandise-automaat;
  • Medicijnautomaat / pharmacy vending machine;
  • Koffiemachine;
  • Boerderijautomaat;
  • Non-food vending automaat.

Enkele voordelen van vending machines leasen bij ProfLease

Vanaf dag één geld verdienen (pay as you earn)

Waarom wachten met investeren in uw nieuwe vending machine? In plaats van eerst het benodigde bedrag te moeten sparen, kunt u direct van start door uw vending machine te leasen. Het gaat niet om de initiële investering, maar om wat het op de eerste dag oplevert. Door de kosten te spreiden over maandelijkse leasebetalingen, wordt de financiële drempel aanzienlijk verlaagd en kan er vanaf dag één geld verdiend worden.

Meer ruimte voor meer en betere opties

In tegenstelling tot koop heeft u met lease meer ruimte voor het kiezen van betere vending machines met meer/betere opties. Omdat extra kosten marginaal doorwerken in de leaseprijs geeft dat extra comfort voor het afsluiten van een lease.

Optimaal behoud van werkkapitaal

Om te kunnen groeien is het belangrijk om over werkkapitaal te beschikken. Waarom zou u uw cash vastzetten in een nieuwe vending machinedie in waarde afneemt, terwijl u dit ook voor zaken als voorraad, betalen van leveranciers en personeel kunt gebruiken? Met lease behoudt u uw werkkapitaal voor dit soort zaken. Onze facility lease gaat nog verder door alle facturen uit het investeringsproject namens u aan de leverancier(s) te betalen. Hiervoor hoeft u dus niet uw eigen werkkapitaal aan te spreken. Lees hier meer over onze Facility Lease oplossing.

Houd kredietlijnen bij de huisbankier open

Een ander punt is dat een financial lease, omdat deze niet afgesloten wordt met de huisbank, niet ten koste gaat van de kredietcapaciteit bij de huisbankier. Daar blijft dus alle ruimte voor eventuele toekomstige leningen, zoals uitbreiding van het werkkapitaal of hypotheken.

100% financering

In tegenstelling tot een banklening, kunt u met leasing 100% van de aanschafprijs financieren. Ook zijn er normaalgesproken geen aanvullende zekerheden nodig.

Tussentijds upgraden

ProfLease begrijpt dat investeren in vernieuwing een must is en biedt daarom de mogelijkheid om tussentijds uw vending machine te upgraden. Als er aanvullende apparatuur nodig is, kunt u uitbreiden via deze optie zodat uw uw organisatie met gelijkblijvende kosten altijd kan beschikken over ‘state-of-the-art’ vending machines.

Veel gestelde vragen over een vending machine leasen

Vending machine leasen

Het aanvragen van een lease is mogelijk met een minimum investeringsbedrag van € 10.000 exclusief btw.

Bij het aanschaffen van een nieuwe vending machine moet er vaak een aanbetaling worden gedaan. Bij de leasemaatschappij van de bank kan de financiering pas worden geregeld op het moment dat de machine is geleverd. Aanbetaling kunnen niet worden gefinancierd. Bij ons is het wél mogelijk om de aanbetaling voor te financieren.
Dat hangt af van het type en de economische levensduur van de vending machine. Gebruikelijke looptijden voor vending machines zijn 48 maanden, 60 maanden en 72 maanden.

Ja, bij ProfLease is dat mogelijk. We denken dan ook graag met u mee.

Enkele voorbeelden van vending machines

Hoe werkt leasen bij ProfLease?

ProfLease is een groep welke kan terugvallen op ruim 35 jaar ervaring. Wij zijn het boetique kantoor op het gebied van leaseoplossingen voor investeringen in machines. Wij komen bij grotere investeringen dan ook graag bij u langs op locatie om u hierin te adviseren. Bij vragen kunt u contact opnemen of u kunt eventueel direct een lease aanvragen.

1
2
3
4
5

Lease aanvragen

Heeft u een nieuwe vending machine op het oog? Vraag voor investeringen vanaf €10.000 (exclusief btw) een lease aan, dan zorgen wij voor een maatwerk leaseoplossing die als gegoten past bij uw onderneming.

Financiële check

Heeft u een lease aangevraagd? Voor investeringsbedragen tot €250.000 kunnen wij direct een financiële toetsing uitvoeren op het doorgegeven KvK-nummer. Zo weet u direct of het mogelijk is om de lease te realiseren.

Ontvang een passend voorstel

Is er een positieve financiële grondhouding? Uiteraard komen wij u dan graag persoonlijk bezoeken om een maatwerk voorstel uit te werken zodat deze naadloos aansluit bij uw wensen en behoeften.

Bestel de machine

Gaat u akkoord met het leasevoorstel? Dan versturen wij de leaseovereenkomst digitaal naar u toe zodat u deze snel en eenvoudig kunt ondertekenen. Zoals u gewend bent kunt u vervolgens zelf de apparatuur binnen het leasebudget bestellen bij de leverancier(s) van uw keuze.

Aan de slag

Heeft u uw vending machine volledig en in goede orde ontvangen? Dan betalen wij na uw goedkeuring de leverancier(s) uit en kunt direct aan de slag met uw nieuwe machine.

Enkele organisaties die dankbaar gebruik maken van onze expertise:

Anne van driesten

Anne van Driesten, Directeur

Van Driesten Harskamp Bouwbedrijf

van driesten harskamp bouwbedrijf logo
“Voordat ik überhaupt antwoord kreeg van mijn huisbank, was alles met ProfLease al geregeld!”
Nijboer logo
Schuro interdesign
Feadship
Landes high end machining

Hoe kunnen we u verder helpen?

Laat u adviseren door onze expert

Ralf is gespecialiseerd in leaseoplossingen voor vending machines. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Direct een lease aanvragen

Heeft u een vending machine op het oog en wilt u deze in de lease onderbrengen? Vraag dan voor investeringen vanaf €10.000 direct uw lease aan.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei gesloten.